Food - Food Academy - Carrièremogelijkheden | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Food - Food Academy

Gezond eten is erg belangrijk, maar wanneer weet je wat goed voor je is? Tijdens de MBO-opleiding Food - Food Academy leer je alles over gezonde voeding. Ook staat ondernemerschap centraal binnen de opleiding. Laat jij je de kaas niet van het brood eten? Kom dan snel een kijkje nemen bij de opleiding Food.

Delen
welzijn
Choose
Your
Future
Wat word je?
Vervolgopleidingen

Wat word je?

Als je klaar bent met de opleiding Food - Food Academy weet je alles over voeding. De opleiding leidt je op tot technoloog, kwaliteitspecialist en voorlichter binnen de foodbranche.

 

Je kunt voorlichting geven aan brede doelgroepen, maar ook één op één advies geven. Je werkt bijvoorbeeld in een voedingscentrum of sportschool. Je kunt ook aan de slag gaan bij bedrijven waar voeding een grote rol speelt. Denk dan aan functies als beleidsmedewerker voeding of leefstijladviseur.

 

Lees meer over:

 

 

Ontdek de zorg
Wil je weten hoe mensen die werken in zorg en welzijn dat ervaren? Lees ervaringsverhalen op www.ontdekdezorg.nl.

 

Gratis loopbaanadvies Sterk in je werk
Weet je nog niet welke baan echt bij je past? Neem een kijkje bij het beroep dat bij deze opleiding hoort. Of vraag een gratis loopbaangesprek aan via www.sterkinjewerk.nl.

Vervolgopleidingen

Je kunt met de opleiding Food - Food Academy gemakkelijk doorstromen naar de HBO-opleiding Food Commerce & Technology aan de Hogeschool Inholland. De MBO-opleiding en HBO-opleiding zitten namelijk onder één dak op de Food Academy. Over deze opleiding bieden we (nog) geen informatie op YouChooz.

 

Na het behalen van je MBO-diploma kun je ook doorstromen naar de volgende vervolgopleiding: 

 

Specificaties:

NIVEAU

Mbo

, Mbo Niveau 4

OPLEIDINGSVORM

BOL

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2023 M10 16