Kinderopvang - Carrièremogelijkheden | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Kinderopvang (Ad)

Tijdens de Associate degree Kinderopvang houd jij je bezig met de mensen van de toekomst: kinderen en jeugdigen. De opvoeding van kinderen is erg belangrijk voor de manier waarop onze maatschappij zich ontwikkelt. Tijdens deze opleiding leer je hoe je kinderen, jongeren en opvoeders begeleidt, én naar actuele opvoedingsvraagstukken kunt kijken. Ben jij dol op kinderen en word jij blij van de gedachte om later met ze te werken? Dan is deze 2-jarige opleiding iets voor jou!

Delen
kinderopvang
Choose
Your
Future
Wat word je?
Vervolgopleidingen

Wat word je?

Met het diploma Associate degree Kinderopvang kun je aan de slag op diverse werkplekken. Zo kun je bijvoorbeeld werken als combinatiefunctionaris of als peuterspeelzaalleidster. Je komt in ieder geval op een plek waar kinderen en opvoeden centraal staan.

Vervolgopleidingen

Wil je na het afronden van de Associate degree Kinderopvang in de studiebanken blijven? Dan kun je doorstuderen voor je HBO-bachelorgraad.


Wanneer je kiest voor een aansluitende bacheloropleiding, kun je deze versneld volgen door gebruik te maken van vrijstellingen. Informeer naar de mogelijkheden bij de onderwijsinstelling waar je de bachelor wilt gaan volgen.

Specificaties:

NIVEAU

Associate Degree

OPLEIDINGSVORM

Digitaal (Afstand/Schriftelijk)

INSCHRIJFDATUM

Geen deadline

OPLEIDINGSINSTITUUT

NTI

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25