Belangrijkste Blogs van 2023 | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle verhalen & ervaringen

Belangrijkste Blogs van 2023

Als scholier sta je voor belangrijke keuzes en uitdagingen. Gelukkig hebben wij het afgelopen jaar enkele inspirerende blogs gepost die jou kunnen helpen bij het maken van je studiekeuze! Laten we eens terugkijken op enkele van de meest interessante blogs die voor jou als scholier belangrijk kunnen zijn om te lezen als je nog twijfelt over of je een beroep wilt in de zorg en welzijn.

1. "Sociaal Werker van het Jaar 2023: Yamina's Verhaal van Toewijding aan Kwetsbare Groepen"

In dit inspirerende interview leerden we Yamina Ayadi kennen, de Sociaal Werker van het Jaar 2023. Ze deelde haar persoonlijke ervaringen, motivatie en benadering om de hulpverlening aan kwetsbare groepen te verbeteren en de mentale gezondheid van kinderen en gezinnen te bevorderen.

 

Dit artikel laat goed haar inspirerende verhaal zien en hoe je als sociaal werker een enorme impact kan maken en mensen hun leven enorm kan verbeteren. Weet jij nog niet of je een maatschappelijk beroep wilt worden? Lees dan zeker haar inspirerende verhaal!

 

 

2. Ontdek de studie pedagogiek

In dit interview met Noa Bavius, een enthousiaste derdejaars student pedagogiek, krijg je een boeiend inzicht in de wereld van pedagogiek. Noa deelt haar onder andere wat de studie inhoud, wat je kan verwachten en waarom het een leuke studie is.

Kortom, dit interview biedt inspirerende inzichten als jij nog twijfelt of je de studie pedagogiek wilt doen! Ook benieuwd geworden of pedagogiek iets voor jou is? Lees dan het hele artikel hier!

 

 

 

3. Hoe Maak je de Juiste Studiekeuze: Tips voor Scholieren

Dit artikel biedt waardevolle tips voor scholieren die voor de uitdaging staan om een beslissing te nemen over hun toekomst na de middelbare school. Het bespreekt verschillende overwegingen en geeft advies over hoe je de juiste studiekeuze kunt maken. 

Ben jij ook een scholier en weet jij nog niet wat je na de middelbare school wilt doen? Dan moet je zeker eens onze tips bekijken!

 

 

 

 

4. Tips voor het Starten van je studie: advies voor eerstejaars studenten

Deze blog biedt zeven waardevolle tips voor studenten die beginnen met hun vervolgopleiding. Het artikel bespreekt adviezen zoals voorbereiding, time management en het creëren van een succesvolle studie routine. Ben jij dus een beetje zenuwachtig om te beginnen met je studie? Lees dan dit artikel en ga voorbereid je studie in!

 

 

 

Veel leesvoer dus voor alle scholieren die geïnteresseerd zijn in een opleiding in de zorg en welzijn! Of je nu geïnteresseerd bent in sociaal werk, werken met kinderen, of een baan in de zorg deze blogs bevatten informatie die interessant is voor jouw toekomst. Wij hopen je snel te kunnen verwelkomen als echte zorgheld!