Gezondheid & Leven - Carrièremogelijkheden | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Gezondheid & Leven

De bouw en werking van het menselijk lichaam. De relatie tussen gezondheid en leefstijl, en de wisselwerking tussen lichamelijke gezondheid en psyche. Al deze aspecten komen aan bod in de universitaire bacheloropleiding Gezondheid & Leven. Je analyseert DNA-structuren, maar onderzoekt bijvoorbeeld ook manieren om het alcoholgebruik onder jongeren te verminderen. Na deze opleiding heb je toegang tot veel verschillende functies in de gezondheidszorg.

Delen
welzijn
Choose
Your
Future
Wat word je?
Vervolgopleidingen

Wat word je?

Met het diploma van deze studie heb je toegang tot veel banen in de gezondheidszorg. Denk bijvoorbeeld aan de functie van manager in een verpleeghuis of beleidsmedewerker bij de GGD. Ook een baan op het terrein van maatschappelijk verantwoord ondernemen of een functie in de farmaceutische industrie behoort tot de mogelijkheden.


Je kunt op YouChooz meer lezen over:

 

 

Ontdek de zorg
Wil je weten hoe mensen die werken in zorg en welzijn dat ervaren? Lees ervaringsverhalen op www.ontdekdezorg.nl.

 

Gratis loopbaanadvies Sterk in je werk
Weet je nog niet welke baan echt bij je past? Neem een kijkje bij het beroep dat bij deze opleiding hoort. Of vraag een gratis loopbaangesprek aan via www.sterkinjewerk.nl.

Vervolgopleidingen

Als je de bacheloropleiding Gezondheid & Leven hebt afgerond, kun je een master gaan volgen.Lees meer over:

 

 

Als je ook een masteropleiding succesvol hebt afgerond, kun je solliciteren naar een functie als promovendus bij een universiteit. Als je wordt aangenomen, krijg je een aanstelling als onderzoeker voor een aantal jaren. Door het promotietraject succesvol af te ronden, verwerf je de titel doctor (dr.).

Specificaties:

NIVEAU

Universiteit Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Voltijd

INSCHRIJFDATUM

2020 M09 10

Laatst bijgewerkt:

2023 M10 16