Master Sport- en Bewegingsonderwijs - Carrièremogelijkheden | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Master Sport- en Bewegingsonderwijs

De opleiding Master Sport- en Bewegingsonderwijs op HBO-niveau is opgezet om de docent LO/gymleraar ondersteuning te bieden bij de lespraktijk. Je leert hoe je de kwaliteit van het bewegingsonderwijs verhoogt en hoe je bijdraagt aan het professionaliseren van jouw beroepsgroep.

Delen
sport
Choose
Your
Future
Wat word je?
Vervolgopleidingen

Wat word je?

Met de Master Sport- en Bewegingsonderwijs verdiep je je huidige beroep. Je wordt opgeleid tot masterniveau binnen het beroepenveld van het onderwijs in sport en bewegen. Daarmee ben je in staat de kwaliteit van het schoolvak LO te verhogen en jouw beroepsgroep verder te professionaliseren.

Je kunt werken op scholen als docent LO, maar ook als vaksectievoorzitter LO, of coördinator van buurtsportcoaches/combinatiefunctionarissen. Of je gaat aan de slag bij een gemeente of commerciële sportaanbieder.
 


Of
 

 

Daarnaast kun je wetenschappelijk onderbouwde, effectieve bewegingsprograma’s coördineren en opzetten. Dit doe je een leidinggevende functie of als projectmanager.


Gratis loopbaanadvies Sterk in je werk
Weet je nog niet welke baan echt bij je past? Neem een kijkje bij het beroep dat bij deze opleiding hoort. Of vraag een gratis loopbaangesprek aan via www.sterkinjewerk.nl.
 

Vervolgopleidingen

Je hebt nu een mastertitel en hebt daarmee na je bachelor al een vervolgopleiding afgerond. Natuurlijk kun je je in dit vakgebied nog verder bijscholen door middel van cursussen of op academisch niveau. Je bent nooit uitgeleerd!

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Master

OPLEIDINGSVORM

Deeltijd

, Voltijd

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25