Mens en Techniek I Bewegingstechnologie - Carrièremogelijkheden | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Mens en Techniek I Bewegingstechnologie

Mens en Techniek | differentiatie Bewegingstechnologie is een voltijd hbo-opleiding waarin je onder andere leert hoe je apparaten en hulpmiddelen kunt ontwikkelen voor mensen die problemen hebben met de dagelijkse bewegingen.

Delen
zorg
Choose
Your
Future
Wat word je?
Vervolgopleidingen

Wat word je?

Met de opleiding Mens en Techniek - differentiatie Bewegingstechnologie kun je het volgende beroep uitoefenen:

 

Je houdt je bezig met problemen die mensen hebben als ze in beweging zijn. Je helpt hen door hulpmiddelen te maken en aan te passen. Je kunt hierbij aan allerlei soorten hulpmiddelen denken: van revalidatiehulpmiddelen tot sportartikelen.

 

Je kunt in dit vak ook onderzoek verrichten naar arbeidsomstandigheden. Je bekijkt dan welke handelingen mensen op hun werkplek verrichten, welke invloed dat heeft op hun lichaam en hoe eventuele nadelige effecten kunt voorkomen.

 

 

Ontdek de zorg

Wil je weten hoe mensen die werken in zorg en welzijn dat ervaren? Lees ervaringsverhalen op www.ontdekdezorg.nl.

 

 

Gratis loopbaanadvies Sterk in je werk

Weet je nog niet welke baan echt bij je past? Neem een kijkje bij het beroep dat bij deze opleiding hoort. Of vraag een gratis loopbaangesprek aan via www.sterkinjewerk.nl.

Vervolgopleidingen

Als je de hbo-opleiding hebt afgerond, ben je in het bezit van de titel bachelor. Daarmee kun je doorstromen naar een masteropleiding aan een hogeschool of universiteit.

 

Je kunt je studie Mens en Techniek - Bewegingstechnologie bijvoorbeeld vervolgen met de hbo-opleiding Master of Sports. Ook kun je de universitaire studie Bewegingswetenschappen gaan volgen. Tijdens je hbo-studie is het al mogelijk om vakken aan de universiteit te volgen. Zo kun je een deel van je pre-masterjaar (het schakeljaar tussen het hbo en een universitaire master) tijdens je hbo-bachelor doen.

Specificaties:

NIVEAU

Hbo Bachelor

OPLEIDINGSVORM

Voltijd

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2024 M07 2