Coördinator Sportinstructie, Training en Coaching - Carrièremogelijkheden | YouChooz
Ga naar belangrijkste content
Alle opleidingen

Opleiding

Coördinator Sportinstructie, Training en Coaching

Ben jij een sportief type? Dan is de MBO-opleiding Coördinator Sportinstructie, Training en Coaching op niveau 4 misschien wel iets voor jou! Je leert werken met topsporters maar ook met ouderen of mensen met een beperking. Een brede en sportieve opleiding dus!

Delen
welzijn
Choose
Your
Future
Wat word je?
Vervolgopleidingen

Wat word je?

Als je je diploma Coördinator Sportinstructie, Training en Coaching hebt gehaald, kun je gaan werken bij fitnesscentra, sport- en bewegingscentra of bijvoorbeeld bij buitensportondernemingen. Maar je kunt ook bij defensie gaan werken. Of bij sportverenigingen die sport beoefenen op competitie- of topsportniveau.
 

Kijk ook eens bij de volgende beroepen:

 

 

Kans op werk per regio
Benieuwd naar de kans op een baan? Zoek op je MBO-opleiding en ontdek het per regio op kansopwerk.nl.

 

Gratis loopbaanadvies Sterk in je werk
Weet je nog niet welke baan echt bij je past? Neem een kijkje bij het beroep dat bij deze opleiding hoort. Of vraag een gratis loopbaangesprek aan via www.sterkinjewerk.nl.

Vervolgopleidingen

Als je na de opleiding Coördinator Sportinstructie, Training en Coaching op niveau 4 nog verder wilt studeren, kun je ervoor kiezen om een lerarenopleiding te volgen. Bijvoorbeeld leraar basisonderwijs (pabo) of leraar lichamelijke opvoeding (ALO). Maar je kunt ook een HBO-opleiding op het gebied van sporteconomie of sportmanagement kiezen.
 

Of kijk eens bij de volgende opleidingen:

 

Specificaties:

NIVEAU

Mbo

, Mbo Niveau 4

OPLEIDINGSVORM

BOL

INSCHRIJFDATUM

1 mei 2023

Laatst bijgewerkt:

2022 M07 25